1 bicchiere di zucchero
1 bicchiere e 1/4 di vino bianco
1 bicchiere di olio
farina 00 q.b.
1 bustina lievito
un pizzico di sale
Procedimento.
Nella fontana di farina mettere zucchero, lievito, sale. Impastare aggiungendo olio e vino.
Fare delle ciambelline e passarle nello zucchero (ma sono buone anche senza).
Cuocere per 20-30 minuti a 150°. Sfornare e lasciar raffreddare.
WINE DOUGHNUTS
Ingredients for 1 kg. of biscuits.
One glass of sugar
One glass and 1/4 of white wine
One glass of oil
Flour for cakes
One bachet of baking powder
Salt
With the flour we have to put sugar, baking powder and salt. Work all the ingredients and add oil and wine.
Make some little doughnuts and pass them into the sugar before cooking them at the temperature of 150° for 20-30 minutes till they're ready.
Buonissime!
Very good!
Nessun commento:
Posta un commento